Sharepoint Portal Server Eğitimi/ Kursu hafta içi sabah öğle aksam üçer saatlik, hafta sonu sabah öğle akşam üçer saatlik seanslar halinde görülebilir.Sharepoint Portal Server Eğitimi/ Kursunda hafta içi yada hafta sonu eğitimlerinde müfredat ve fiyat farkı bulunmaz. Hafta içi yada hafta sonu eğitimlerindeSharepoint Portal Server Eğitimi aynı standart saatlerinde verilir.
Sharepoint Portal Server eğitimine isteyen herkes katılabilir.
Sharepoint Portal Server Eğitimi/ Kursu içinde güncel programlar ve eğitmenlerimizin hazırlamış olduğu kitaplar ve internet makaleleri öğrencilerimizle paylaşılmaktadır. En güncel bilgi ve metaryalleri özümsenmekte ve öğrencilere sunulmaktadır.
Sharepoint Portal Server eğitimimizde dersler 8-10 kişilik, her kursiyere bir bilgisayarın tahsis edildiği özel olarak tasarlanmış dünya standartlarına uygun sınıflarda yapılır. Bu sınıflar katılımcının birebir katılım gösterebilmesi amacıyla özel olarak dizayn edilmiştir.
Sharepoint Portal Server eğitiminde Arıbilgi sınavları zorunludur. Ayrıca Prometric Sınav Merkezimizde ilgili sınavlara girebilir ve Microsoft onaylı sertifika sahibi olabilirsiniz.